Kategorier
Stockholm

Tidningsläsare

När jag ändå skrotade runt på Moderna museet, passade jag på att kolla de böcker som ligger utlagda för läsning här och var i lokalerna. Fastnade för en bok om fotografen Rune Hassner, framförallt för bilderna i boken. Beställde den på Bokbörsen i går.

(”Rune Hassner, född 13 augusti 1928 i Östersund, död 19 juli 2003 i Stockholm, var en svensk regissör, producent, fotograf och skribent. Rune Hassner gick som elev hos Rolf Winquist. Han började vid 19 års ålder 1947 som pressfotograf i Östersund. Vid 21 års ålder reste han till Paris och var där åtta år som frilansfotograf. Han återkom till Sverige 1958 och blev en av grundarna av bildbyrån Tio fotografer. Rune Hassner var chef för Fotohögskolan i Göteborg från starten 1982/83 och för Hasselblad center i Göteborg 1988-94.” Wikipedia)

tidningsläsare-Slussen
Gillade mössan och solglasögonen hos den här Slussensnubben.

Hittar ibland matnyttigt även på Fotosidan, som tipset om Clay Benskin. Kolla själva!

Bra med lite input och inspiration inför NYC.

http://criminalwisdom.tumblr.com/post/137264781761/via-hurt-you-bad

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016