Kategorier
Stockholm

Med födelsedagen bakom mig

Så var ännu en födelsedag avklarad. Nu när orangea kuvertet kommit med sitt muntra besked och jag fyllt 63, med fyra tänkta arbetsår kvar, kan jag börja fundera på vad jag så småningom måste avstå från som pensionär. Mjölk och filmjölk kommer att fasas ut naturligt, när jag inte längre har kraft att skruva av locket på tetrorna. Kaffet klarar jag mig också utan. Juice måste jag avstå, dyrt. Tidningarna får läsas på nätet. Antalet tv-kanaler måste reduceras. Till att börja med.

Kollade fotboll i går, såklart. Störde mig enormt mycket på hur man i pausen sände en intervju med Liverpool-legendaren Jamie Carragher, otextad, och så fort han sa något vräkte på med hög musik så det knappt gick att uppfatta vad han pratade om. Sicket oskick!

I dag ska jag…

personalentre-fd-kyrka
Gillar kompositionen. Kunde kanske kapat det mörka till höger men då hade jag kapat foten på ena snubben och paret hade kommit lite väl långt till höger.

…nog kunna hitta på nåt. MaxBook på Waldemarsudde är en idé. Har ett medlemskort att plocka upp på Fotografiska, men det är ju köer på helgerna. Ska kanske se om det går att gå före.

http://hauntedbystorytelling.tumblr.com/post/141320401217/walter-chandoha-with-claws-bared-a-kitten

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016