Kategorier
Stockholm

Ur underjorden

Konstigt, i går plåtade jag som vanligt mina elever när de lekte i gympasalen. Men när jag kom hem fanns inte en enda bild på minneskortet. Skumt värre! Har även problem med visningen av de länkar jag lägger till. Tidigare behövde ni ju inte klicka på dem utan de fanns där ”live”.

Dan före dan igen. Har väl inga konkreta planer för långfredagen, men det kan ju ändras om solen skiner.

Subway-scene
Lite bonus att det dök upp en mobilpratade kvinna i nederkant, medan jag plåtade paret ovanför.

Man får ju lönen före påsk, trevligt. Har nästan hållit min budget. Behöver ha lite marginal inför resan.

Hade Elevens val – foto med min nya grupp i går. Flera av dem är riktigt duktiga på att se motiv. Det är jättekul och spännande att se vad de hittat och vad de gjort av det.

http://nypost.tumblr.com/post/141554697175/run-puppies-run

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016