Kategorier
Stockholm

Tillsammans åtskilda

En hund drömmer mardrömmar nånstans i huset och ylar mitt i natten.

En koltrast välkomnar morgonljuset med ett flöjtstycke.

But what I wanted to say is this: After the period of melancholy is over you will be stronger than before, you will recover your health, & you will find the scenery round you so beautiful that you will want nothing but paint.
Vincent van Gogh

…eller gå ut och fota.

Snart långhelg, inte helt fel. Blir åtminstone en fotodag av de fyra, tänker jag mig. Har nya Mindepartementet att besöka.

Terroristjävlarna slår till i Bryssel och dödar oskyldiga. Strax ska man ut och resa själv.

Och på tal om det får jag snart börja spekulera i dollar. Läser också att det bor ca 30 000 svenskar i New York. Karl Dyall och Rennie Mirro kör sin föreställning ”To Sammy with love” på Apollo Theatre i november. Läge att åka dit igen?! Antar dock att NYC-svenskarna ser till att det blir utsålt.

Women,-subway
Det jag såg först var tjejen till nere till höger. Hon ser så blasé ut, eller trött, eller ledsen, eller allt det. Sen tycker jag övriga personaget uppför sig bra med sina olika poser och förehavanden.

YES! Där var den! Fjärrutlösaren surfade upp i en hög med bland annat en Picassobok och ett par graffitihäften, ungefär där jag trodde/hoppades att den skulle ligga.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016