Kategorier
Stockholm

Feelgood/feelbad

Feelgood-start på dagen: busschauffören väntar på en kvinna som hade femtio meter att springa till busshållplatsen. Andra chaufförer hade åkt.
Sexåring på tunnelbanan:”Då ska jag lära barnen att äta fint. Jag vet inte om det går.”
En del av de som börjar följa mig på tumblr är porrbloggare. De blockas.
Ser att tre nånting från USA besökt den här bloggen före kl 10 i dag. Det tråkiga är att man inte vet om det är verkliga personer eller nån sökmotor.
Fixar efter många om och men nytt lösenord till jobbnätverket. Gick inte att fixa hemifrån på min iMac den här gången. På jobbpc:n gick det till en början lätt men när jag slutklickade stod den och snurrade på ”lösenordet ändrad” flera långa minuter. Sen följer ”vänta på user profile service… När det är klart kommet en ruta upp:” vilken enhet anslöt du? Högtalarutgång eller Dell högtalarutgång” .”Sicken skit!

Lady-in-pink-gula-trappan,-upp-1x1
För New York utlovas regn lördag, måndag och tisdag. Blir bra, då kan jag jaga regnbilder med neonblänk i blöt asfalt plus paraplyvimmel. Eller så sitter jag och drar i mig nån god IPA medans det regnar.
Stopp i trafiken pga ordningsproblem vid Skanstull. Feelbad-avslutning på dagen.

http://lensblr.com/post/142134209033/shadow-watch-photo-by-john-helsley

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016