Kategorier
Stockholm

I´m outta here

Onlineincheckningen på SAS hemsida gick utmärkt och det är bara att ge sig iväg mot Arlanda. Vattnar blommorna för en vecka, de brukar klara det. Diskar. Tar med mig DN för att läsa på planet. Ingen bok får följa med, köper kanske någon på Strands att ha att läsa när jag väntar på Newark på hemvägen.

vit-kappa-tefnkiosk

Frukost, packa ner det sista. Sen iväg. Har alltid en känsla av overklighet just innan jag lämnar hemmet och ska ut och resa. Är det verkligen i dag?

This is where I´m going:

http://secretcinema1.tumblr.com/post/142133737028/secretcinema1-union-square-new-york-1950

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016

2 svar på ”I´m outta here”

Jag önskar dig en trevlig resa. Så ta det försiktigt på andra sidan. Så ser jag fram många spännande bilder. /Sven

Stängt för kommentering.