Kategorier
New York

Wall Street och China Town

Ner till Wall Street och The Federal Hall där det var en utställning om Harlems historia på södra Manhattan. En historia om slaveri men även om framgångsrika fria slavar. Inte mycket till utställning dock. Men utflykten bidrog till fina 29 051 steg.

In-good-company-(1-av-1)

Massor av turister och massor av krämare som skulle pracka på folk båtturer till Frihetsgudinnan med mera. Hamnade strax i China town, som verkligen är kinesiskt.

China-town-(1-av-1)
Käkade ännu en mac´n´cheese innan jag skyndade upp längs gator och avenyer. Hinner precis in på Foley´s innan dagens Champions League-matcher börjar. Bartendern fixar så båda matcherna visas på tv-skärmarna framför mig där jag sitter vid baren. Övriga i lokalen kikar på baseball.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016