Kategorier
New York

Satchmo till frukost

But the first lesson reading teaches is how to be alone.
Jonathan Franzen, How to Be Alone

Äter min frukost till toner av ”Satchmo” och andra jazzartister. Tar inget kaffe till frukosten och på rummet räcker flaskvattnet inte för kapselmaskinen.

Hillary och Bernie ska debattera i kväll. Nere i demokraternas högkvarter i Brooklyn förmodar jag. Sänds live på tv kl 21, orkar jag så kollar jag. Trump ska  tydligen närvara vid nåt event på Grand Hyatt Hotel några gator upp från mitt. Lär bli liv där. Ska nog ta den vägen när jag knallar ut i dag.

exposing-the-naughty-side-(1-av-1)

Ser att rumsteven har en slot för sd-kort. Ska kanske testa att se mina bilder på teveskärmen i kväll. Längtar efter att se dem i större format än  på min 13″ MacBook.

Har lätt huvudvärk efter frukosten och spenderar det sista vattnet på en treo.

 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016