Kategorier
New York

Jet lag-bekämpning

I högen med DN ligger nr 2 av Grönytekontakt. En spännande tidning jag får i egenskap av före detta postmottagare för en fotbollsklubb. Märk väl, en klubb utan egen fotbollsplan att sköta, vilket Grönytekontakt tar ytterst liten hänsyn till. På tal om gräs så handlar en av artilarna i tidningen om så kallat hybridgräs och om det kan vara framtiden för svenska fotollsklubbar.

Js-cleaners-(1-av-1)

Fotografen jag såg på Newarks flygplats var Åke Eriksson som mycket riktigt finns med i senaste Fotografiska-tidningen och som har flera utställningar bakom sig. 53 bast, bara barnet.

röd-stolpe-man-(1-av-1)

Jet lag-bekämpning pågår. Testar ett nytt grepp genom att hålla mig vaken tills det blir svensk läggdags. Det blev 31 timmar utan sömn, får se hur det känns med cirka åtta timmars sömn efter första arbetsdagen efter resan.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016