Kategorier
New York Stockholm

NYC – utvärdering

People will hate you, rate you, break you, and shake you. How strong you stand is what makes you.”

Dags att fundera över en utvärdering av det senaste New York-besöket, det tredje. Höll mig uteslutande på Manhattan den här gången. Borde kanske ändå tagit en sväng över till Brooklyn. Inga särskilda evenemang var inplanerade. Tre eftermiddagar tillbringades på puben framför teveskärmar som visade fotboll. Ett trevligt avbrott, men kanske en eftermiddag för mycket. Valde nog fel vecka, det var lite för kallt och ändå för lite av skitväder för att det ska ge någon fotobonus.

go-
Kollar man efter, sitter det en man i dunklet därinne. Gillar tudelade bilder typ denna, men detaljerna kunde synts bättre.

Resultatet, bilderna, är jag i och för sig nöjd med. Men jag har ju min egen konstiga smak. Ingen av mina upplagda fotografier har gett några stora klickmängder på sociala medier även om några gått hyfsat. Men det struntar jag i. Fotosidan räknar jag inte dit, den är mer eller mindre död. Jag menar Tumblr och Flickr, och för all del den här bloggen. Här har statistiken varit lägre sen jag började publicera bilder från NYC. Så blir det kanske om man inte kör middle of the road.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016