Kategorier
Stockholm

The Journey

Not everyone will understand your journey. Just be yourself and carry on.”

Det blev mycket färg från senaste resan till New York. Kanske en tendens?

Funderar på vilken kamera som får följa med till Liverpool. Först tänkte jag mig bara X100:n men nu lutar det ändå åt NYC-grejerna, dvs X-T1 + 16-55 mm-zoomen. Mitt sällskap vill att jag står för fotandet så det får jag väl göra då.

hunters

Har hittills inte orkat åka in till stan efter jobbet, lutar åt att det får bli en lördagstur in till stan.

Hade sista Elevens Val-gruppen i foto för sista gången i dag. Bara hälften hade kamera som vanligt. Inte lätt att göra något vettigt då. Visade och snackade i stället om mina New York-bilder och tanken bakom, om kompositionen et cetera.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016