Kategorier
Stockholm

Vem skriver jag för? Egentligen?

I don’t know who I’m writing to. I’m writing to me, I think. I’m writing the kind of thing that I think I would want to read.”
Eric Larson

I kommentarsfältet på Micke Bergs blogg pratar man om vad som gäller: ”Att orka, i en värld där ingen bryr sig. Viljan att fortsätta, om inte annat än för egen skull.”

Man är en av många amatörer som plåtar och har en blogg bara.

Resting-men
Det jag gillar med den här gatuscenen är att tre av männen kikar mot mig och min kamera, att alla sex syns och att åtminstone jag undrar om de har rast eller tvärtom är arbetslösa. På Fotosidan ingen kommentar.

Så man fortsätter, utan att egentligen veta varför.

https://monsterisloose.tumblr.com/post/143536473640/historicaltimes-a-policeman-stops-traffic-to

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016

6 svar på ”Vem skriver jag för? Egentligen?”

Hej Matti !
Fortsatt bra bilder Du visar.
Ja så var det de där med Varför gör Du/jag o alla andra handlingar som ibland verkar att sakna ett begripligt syfte. ! ? Vi får allt fortsätta att fundera på detta Matti.
Må väl o Hälsningar Göran J

Tack för kommentaren, Göran! Ibland känns det som om man verkar i ett vacuum, men en plötslig kommentar då och då får det att ljusna lite.

Så länge man riktar kameran mot världen (eller skriver ord om den) är man en del av den.
Mitt privata svar.

Det glädjer mig att du fortsätter ditt bloggande. Jag tycker att du är en väldigt bra skribent, tillsamman med dina bilder ser jag alltid fram mot ett nytt inlägg. Så jag hoppas att du inte ger upp trots få kommentarer.
Bilden gillas som alltid.
Ha det bra/Sven

”Aldrig, aldrig, aldrig ger vi upp” – men man ska ju aldrig säga aldrig. Tack för en uppmuntrandes kommentar, Sven! Såna behövs ibland.

Stängt för kommentering.