Kategorier
New York Stockholm

Chic

The deepest sin against the human mind is to believe things without evidence.”
Thomas Huxley

Vidtar de sista preparationerna inför helgens besök hos scousers. Det är dock lögn att bli klippt innan. Mitt vanliga ställe skyltar med drop-in men det finns sällan tid utan allt är förbokat. Jonny brukar dock hitta nån liten lucka. Nu senast var inte han där och då var det helkört. Kollade in hos min lokala klippare men där var det fullt och jag ville inte vänta. Och i dag lär de inte ha öppet. Kommer inte vara särskilt chic i Liverpool med andra ord.

sittande-tjej-i-gultHar två stående lottorader plus joker. Länge sen jag vann nåt så det är hög tid att det singlar ner en tjuga eller två.

Såg just en anledning till att ta mig till New York i höst:

 

http://moma.tumblr.com/post/143868414744/over-100-works-from-a-lost-dada-anthology-will-be

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016