Kategorier
New York Stockholm

Tablå, Aftonbladet

Ta mej tusan, frisören i centrum hade öppet. Kom ut därifrån med kortare hår än jag haft på 50 år nånting. Men är man en gubbe på 63 bast ska man inte vara fåfäng.

Tänkte jag skulle kolla om det var nån sport på TV i kväll den 5 maj. När jag kikar på Aftonbladets webbsida blir jag dock osäker vilket datum som tablån avser, fredagen 11 mars,  tisdagen 3 maj eller 4 maj. Är säker på att tablån inte gäller dagens datum 5 maj.

Tablå

Är inne och kikar på New York igen för en vecka i september, bara för skojs skull. Hotellbokningssajten säger att de billiga rummen börjar bli slutsålda för min valda vecka. Jag tänker inte boka förrän efter Berlin så vi får se då vad som finns. Men det vore kul att hinna se Dadautställningen på MoMa.

Sen har vi det där med en ny Fuji X-T2.

Väderprognosen för Liverpool säger nu blixt och dunder i tre dagar. Kan i och för sig ge bra bilder men är inte särskilt skönt att vistas i. Regnponchon läggs tillbaka i bagaget.

mobila-män

Skön utetemp i dag. Börjar kanske bli dags att återuppta glassätandet.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016