Kategorier
Liverpool Stockholm

Donation

To me art is an adventure into an unknown world, which can be explored only by those willing to take the risk.
Mark Rothko

 

Republikanen Mitt Romney föreslår att den amerikanske presidentkandidaten Donald Trump ska diskas om han inte offentliggör sina skattedeklarationer. ”Det finns bara en logisk förklaring till Trumps vägran att offentligöra sina deklarationer: Det finns en tickande bomb i den”, skriver Romney i ett uttalande på sin Facebook-sida.

Vore lite ironiskt om det blir deklarationen som fäller Trump. Al Capone torskade på sin tid för skattebrott.

grön-street-art

redstreet-art

gult-svart-street-art

De senaste tre dagarna har jag fått hämta min morgontidning utanför porten. När jag ända är på väg ut och till jobbet är det inget problem. I morse hade det varit skönare att som vanligt fått den till hallgolvet. Nu måste jag klä på mig och ta hissen ner och upp igen.

I min mejlbox i dag: ”Donation of €3,500,000.00 was made to you.” Man tackar! Nej.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016