Kategorier
Stockholm

Brrr-lördag

Som en sann väderoptimist lufsar jag till busshållplatsen i kortärmad skjorta och jeansjacka. Brrr, kort sagt! Ska kanske inte klaga, uppe i Grängesberg fick de snö.

Det blir tredje gången gillt på Fotografiska, får till sist mitt medlemskort. Går inte in utan fortsätter till Galleri Hagström på Österlånggatan i Gamla stan. En pensionerad kollega, Birgit Mahne, deltar med keramik och blomfoto i en utställning tillsammans med andra konstnärer. Per Stymne ställer ut fotografik, intressanta bearbetade dubbelexponeringar eller nå´t. Vernissage i dag.

Noterar att jag börjar snörvla tillbaka till konsten, de senaste böckerna jag köpt är ju om Dada respektive John Heartfield. Ska kanske ta en titt på konstnärsmaterial igen?

Old-Town--amore
Jag frös, de här visste hur de skulle hålla värmen

Fortfarande tråkigt att det inte alltid funkar när jag vill ”bädda in” andras bilder.

Resten av kvällen ägnas åt självömkan p g a huvudvärk.

http://hauntedbystorytelling.tumblr.com/post/144339204237/henri-cartier-bresson-italian-artist-leonor

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016