Kategorier
New York

Lite annorlunda gatufoto, version 2

Det blev ett satans spring på katterna och hart när omöjligt att bli av med dem. Fick till sist radera hela bloggposten. (Tack Katja för påpekandet). Här kommer den nya upplagan:

Har de senaste dagarna laddat upp ett par bilder på Tumblr och Flickr som det inte är det minsta idé att lägga upp på Fotosidan. Bilderna representerar lite vad jag söker efter i mitt gatufoto. Lite annorlunda gatufoto.

ben-t-uppgång-#2vattenpöl-
Gillar när den mänskliga närvaron endast antyds eller representeras av ett par skor eller ett par ben.
Hörde förresten svarthättan häromdagen. Kul när man känner igen fågelsången. Det är inte alltid.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016

6 svar på ”Lite annorlunda gatufoto, version 2”

Gillar när den mänskliga närvaron som alltid lyckas att få till det. Bild två fick jag nästan lite känsla av olika höjder vid första blicken. Det kändes som hon stod på takkant och balanserade.
Ang svarthättan, så var jag med en bekant till fågeltornet i Ågesta och fick se och lära mig nya för mig fågelarter. Att få se fiskgjusen komma på låg höjd med en gädda var lite mäktigt.
Kanske vi kan ta en fika en dag, en dag som passar dej. För mej är alla dagar lika.
/Sven

Dåligt med fågelskådning för egen del och snart har bästa månaden gått. Är för trött och geistlös under helgerna. Ågesta är ju enkelt att ta sig till och trevlig att gå runt.
Fika – absolut, men bestäm en tid du. Lördag eller söndag passar alltid. Moderna museets fik gärna och sen en titt på nygamla fotoutställningslokalen Minverkstaden, eller vad den nu heter.

Stängt för kommentering.