Kategorier
New York Stockholm

Inga slick på min selfie

Läser att Postnord vill göra frimärke av bästa selfien. Jag vill då inte bli slickad där bak. Om nu nån vill slicka mig, gör det här (men ni ser på min min vad jag tycker om det, va?):

selfie-

Det är stundom problem med de inbäddade bilderna. De har en tendens att upprepa sig själva. Får se vad som händer med den nedan. Förhandsgranskningen visar inget konstigt.

Inget av det konstmaterial jag köpte häromdagen uppfyllde mina förväntningar. Får försöka göra det bästa av det ändå och leta vidare. Eller, slog det mig, det kanske funkar att kombinera ett par olika sorters pennor?

Webster-Hall

20-21 augusti är det ett gatufoto-event i London, The London Street Photography Symposium, som hade varit intressant att bevista. Om jag haft råd. Tanken är att det ska bli årligt, som jag fattar det, och då kan jag fundera på nästa år. Ni som har Facebook hittar mer info där.

Läget annars? Det rullar på.

https://phinilez.tumblr.com/post/143855505498/awesome-gif

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016

2 svar på ”Inga slick på min selfie”

Stängt för kommentering.