Kategorier
New York Stockholm

INTE OK!

To photograph: it is to put on the same line of sight the head, the eye and the heart.
Henri Cartier-Bresson

Min tidningsläsning ger en aldrig sinande ström av viktiga nyheter:

Sandra hittar en lapp i hissen: ”Kära grannar! Du som masturberat i hissen, som kommer på spegeln och lämnar det där – INTE OK!” börjar meddelandet. Personen som skrivit lappen verkar dock inte ha något emot aktiviteten i sig men ser gärna att grannen är mer hygienisk i fortsättningen. ”Detta är ingenting jag vill förklara för mina barn igen. Jag tänker inte torka upp nästa gång, sköt din egen sats. Runka gärna i hissen men städa efter dig. Tack!” avslutas lappen med.

Sanslöst om än ej satslöst.

stripes-(1-av-1)

Det är mitt liv, våld och fitta” deklarerar huvudpersonen i serieromanen ”Vad som än står”, (Cyril Hellman och Peter Bergting) som kretsar kring firmakulturen i Stockholm. Läste just att general Pattons två grejer i livet var, hör och häpna, ”fucking and fighting”.

Ständigt dessa män!

http://washingtonpost.tumblr.com/post/146218001059/the-gay-rights-movement-could-take-on-the-nra

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016