Kategorier
New York Stockholm

Drömtillvaro

Sleep is when the magic happens, läser jag. Och efter de nätter jag drömt är jag benägen att hålla med. Som i natt, helt nya scener och personage. Och rätt underbart, synd att behöva vakna ur denna drömtillvaro. Bland annat drömmer jag att jag kratsar in en lång text i en liggande trävägg. Tyvärr minns jag inte vad jag skrev.

Konsumerade ett antal huvudvärkstabletter under natten och vaknar med lätt huvudvärk. Vet inte hur det påverkade drömverkstaden.

Kollade EM-åttondelsfinalen Portugal mot Kroatien. Två på förhand offensiva lag gav en skittråkig match som min favorit Kroatien förlorade. Men vill man inte spela fotboll förtjänar man att åka ut.

Auto-Service-cityscape

Vaknar även till regn och det tvingar mig att stänga sovrumsfönstret. Behöver gå ner och köpa bregott, glömde det i går. Vad gör man annars en regnig dag? Läser morgontidningen i pappersform, sen kvällstidningen på nätet. Ladda upp några bilder, mest för att hålla grytan kokande, blogga. Sen tre matcher till på teven.

Som en följd av Brexit sägs både euron och dollarn bli dyrare. Precis vad jag behövde.

http://juxtapozmag.tumblr.com/post/146411882037/w-eugene-smiths-documentary-photography

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016

2 svar på ”Drömtillvaro”

Träväggen du drömde om är säkert nån runt ett av Berlins talrika byggnadsställen och det du skrev var: ”Katja hade rätt, Tyskland vinner EM”
😉

Stängt för kommentering.