Kategorier
Stockholm

Oidentifierbar

Börjar bli dags att packa för Berlin. Inte minst för att hinna leta efter det jag inte hittar. Som till exempel extrabatteriet till Fuji XT-1:an. Väderprognoserna säger regn för tre av dagarna, ca +26°, lite för varmt men inga dryga 30 grader som senast.

Kamera & Bild rasslar ner på hallgolvet. Ett sommarnummer med extra mycket läsning. Bara att ta plats i soffan då.

Inget huvud här men där. Lite kul.
Oidentifierbar. Inget huvud här men där. Lite kul.

Inte ett hårstrå kröktes på min skalle i går, nytt försök i dag. Får se om jag också blir oidentifierbar.

Lyckades skriva ut några New York-bilder så de blev fina i ramarna jag köpte i förrgår. Fattas kvadratiska ramar, kollar Gallerix respektive IKEA men de är för små eller för stora. Googlar fram ett ställe på Folkungagatan. Sen får jag se om det finns plats på Gnestas öppna plank. Funderar på om det ska vara en vit kant runt bilden, ”falsk” passepartout, eller om det funkar att bilden går ända ut till ramkanten.

Läser att Greta Garbo ska få en staty av sig placerade i en glänta i storskogen utanför Lillhärdal. I Lillhärdal har jag varit. Garbo hade ett tag även en gård i Gnesta. I Gnesta har jag också varit. Världen är liten, Greta Garbo ör stor.

I also photograph because I am curious. I am curious about what the person on the other side of the street is thinking, how he or she lives, and how he or she feels. I am always looking for someone to share a moment with.”

http://coloursxart.tumblr.com/post/145624077148/by-saket-located-in-teheran-iran

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016