Kategorier
Stockholm

Dags att dra

Dags att dra. Eller – ska jag skita i det och stanna hemma och städa? Skoja!

Följer mina semesterrutiner. Vaknar redan vid kl sju, läser DN och löser sudoku. En slurk juice eller kaffe, innan läsningen fortsätter. Gör avbrott för att blogga och ladda upp någon bild eller två. Frukost. Skrev för några inlägg sen om fem minuters städning varje dag och det försöker jag orka med :-). Men just i dag ska jag till Berlin!

gm-plast-2

Sett på fejan:

Flagshit

”Fuji´s new  Flagshit”?

Håller tummarna för att min externa hårddisk vill connecta med macbooken. Det sket sig senast i NYC efter ett par dagar. Och då blir det svårare att blogga. Å andra sidan kan det vara bra om bilderna får vila.

 

http://colorizers.tumblr.com/post/147091315024/secretcinema1-girls-in-the-rain-sheffield

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016

2 svar på ”Dags att dra”

Stängt för kommentering.