Kategorier
Berlin

Dags att gå vidare

Sov inte så där kanonbra, snarare oroligt, men hann ändå drömma en del och då får jag vara nöjd. Duschade redan vid sju och gick ner till hotellfrukosten. Dyr men överdådig.

Idén för denna berlinsöndag är att ta promenaden ner till Amerikahaus där c/o Berlin huserar. Där är det som tidigare sagt sista dagen för en fotoutställning som i sig kanske inte är nödvändig att se utan det är mer för att ha ett mål. En timme ungefär tar det att gå dit och väderprognosen utlovar 28°. Blir fint det.

Allein-(1-av-1)
Allein in Berlin

Sen är det ju minst en timmes väg tillbaka och senast jag gjorde den här promenaden tog jag en annan väg som ledde mig förbi the Holocaust Memorial, ni vet det där med de fyrkantiga stenarna. Och jag har ju mitt åkkort om jag skulle komma på andra tankar. S-bahn går förbi där.

Vänder ryggen mot världen.
Vänder ryggen mot världen.

Tycker jag hann med mycket på den dryga timmen jag var ute i går eftermiddag. Plåtade typiskt Matti, en blandning av ovan, lite gråare, gårdagens lek med färger och speglingar, graffiti och ytor samt mer storslagna arkitekturdominerade vyer.

I dag är en annan dag. Och plåta i sol är inte att leka med.

 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016

2 svar på ”Dags att gå vidare”

Stängt för kommentering.