Kategorier
Berlin

Amerika Haus

Frukost kl 7.20 Vilar sen på rummet innan jag går ut i solsken och +28 för att promenera ner till Amerika Haus och fotoutställningarna hos c/o Berlin. Gick samma sträcka förra året men nu går jag fel vid Siegessäule. Upptäcker det snart och får en ny väg att upptäcka. Kommer till Olof Palme Plats och känner igen mig.

c-o-Berlin-(1-av-1)

Behållningen var utställningen av modebilder, många kända och för mig okända fotografer bidrog och mycket var inspirerande och bra. Hans-Peter Feldmanns utställning var härligt knäpp. Bland annat bilder på brödskivor, på ”ett pund jordgubbar” (plåtade an och en), foton på bilradior ”medan de spelar bra musik”, sjutton bilder på olika molntussar och ”Alle Kleider einer Frau”.

Massor av folk på strandcafeer och -bänkar. Oh no, not me, I never lost control…

kopflos-(1-av-1)

Förresten, fågelskådandet är ständigt på och i går tyckte jag mig se hona svart rödstjärt. Vanlig rödstjärt är ju en skogsfågel medan svart rödstjärt ibland gillar grus och industrimiljöer. Den här fanns vid ett bygge. Hade inget rött längs sidorna.

EM-final i kväll.

 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016