Kategorier
Berlin

Auf wiedersehen, Berlin

I går blev det ytterligare en nedtrappning av antalet steg, bara 16 586 och knappa 14 km. Duggregn och relativ kyla gjorde att det inte blev mer än en promenad från Warschauer strasse, via Frankfurter Tor längs Karl-Marx-allé, via Alex och tillbaka till hotellet. Skön esplanad det där. Letade egentligen efter en bokaffär som jag tyckte mig minnas fanns här. Men icke!

cello-rulltrappa-bhf-(1-av-1)

Bildbehandling och bilduppladdning följde, men hotellets gratis-wifi är så förbannat apsegt. Ibland stänger den ner när man ska öppna en sida. Synd, hotellet är väldigt prisvärt annars.

silhouettes-(1-av-1)

Checkade in via nätet, och fick ett mobilt boardingcard. Spännande med dessa teknikens underverk.

gubbe-i-hörnet-rip-(1-av-1)

I morse efter frukosten tog jag en promenad bort till flask-iglooarna med mina tomflaskor. Bor på ett miljömedvetet hotell och då får man ta ansvar som hotellgäst.

If-you…-(1-av-1)

När jag väl är hemma får jag analysera hur veckan gått, ur fotosynpunkt.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016