Kategorier
Berlin

En dag kvar

Scheisse wetter med regn och blåst. Bara att bita i hop. Gör en ansats att ta mig ner till Köpenick och är kanske där, jag vet inte. Men jag girar styrbord och lufsar på och så dags var det mera ett träningspass än en fotopromenad. Är på väg käpprätt söderut när jag egentligen ska mot nordväst, kompassappen och google maps leder mig tillbaka.

Linslus-(1-av-1)

Till sist står jag vid kanten av Tempelhof flygplats där västmakterna genom en luftbro försedde Västberlin med förnödenheter under det kalla kriget. Ser ett par tornfalkar landa tjugo meter bort, vuxen och unge vad det lät. Kul!

the-doll-(1-av-1)

Orkar inte gå hela vägen hem, även om det nog slutat med ett präktigt nytt rekord. Det blir U-bahn från Boddinstrasse upp till Alex och S-bahn vidare till Hauptbahnhof. Två minipizzor och lika många öl på rummet.

1-dag-kvar-(1-av-1)

En dag kvar. Vad ska jag göra av den?

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016