Kategorier
Stockholm

Alla är gatufotografer, typ

Har alltså joinat fejan. Skyller på den där work shopen jag ville gå och där man anmälde sitt intresse på Facebook. Passade på att gå med i Street photography Stockholm respektive Sweden men fann att det i stort är samma hötorg där som på Fotosidan. Alla är gatufotografer, typ. Utan att jag är så mycket bättre själv, kanske.

Sen det här med vänner på FB, att fotografer jag inte känner kommer med vänförfrågningar är okej men när kompisars kompisar gör det, nja. Jag har inget emot att veta när folk jag känner gör något kul, men jag vill inte ha ett flöde med okända som berättar att de checkar in här och där.

Kvinna-i-bågfönster

Berlin, hade lite taskig tajming när jag var där. Innan försökte jag kolla när de körde sin craft beer walk men hittade det inte. När jag satt på Vagabond såg jag en affisch som berättade att den var helgen jag kom. Läser i tidningen att en konstutställning på Martin Gropius Bau jag gärna sett precis öppnat: Voices of dissent Art in GDR 1976-1989.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016