Kategorier
Berlin Stockholm

Liebe für alle

Kör Coops självscanning igen men den här gången är det tji. Apparaten hävdar att personal behöver tillkallas. Denne konstaterar att allt är korrekt utfört och jag kan lämna butiken. Ett stickprov med andra ord. Egentligen är jag emot sånt här med automatik. Tycker att det tar arbetstillfällen från unga människor som ju blir onödiga vid sina kassor om alla skulle självscannar.

Ben-o-pöl

Om man ska testa en annan approach på sitt gatufotande kan besök på olika evenemang var en väg att gå. Jag tänker bland annat på Pride och Zombiewalk och liknande. När jag var i Manchester 2011 hamnade jag av en slump på en transfest och det var rätt kul att gå runt och fota där. Det handlar om att visa respekt, och det gör det ju alltid. Liebe für alle!

#liebefüralle-

Laddar ner InDesignCC. Lättare att göra mina fotoböcker med det verktyget, när jag får layouta själv. Bara att vänta in the creative mood.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016