Kategorier
Berlin Stockholm

Ramaskri

Det är konstnären Edward Hopper´s (1882 – 1967) födelsedag i dag.

Får mejl om att min rambeställning inkommit på avhämtningsstället på Folkungagatan och kastar mig ner till bussen. ”…sen behöver man en 45:a och en mus… hör jag ur en bil med två unga kvinnor i.

Sen är det bara att ta itu med utskrifter av bilder och inramning av desamma. Köpte 4 st 30×30 och 4 st 30×40, men alla mina bilder är inte i ett för medföljande passepartout passande format. Vi får se om det blir ett ramaskri.

Car-wash-2

Det visar sig att passepartouterna i 30×40-ramarna inte passar mina A4-utskrifter.  Så det blir att mecka med A3 istället, skära och ha mig. Lär gå åt ett antal papper innan det funkar och det blir att åka in och köpa i morgon.

cykel-bilhjul

Men då kan jag ju klämma in ett besök på Mindepartementet på vägen. Det gäller att se det positiva!

http://batalmostfoulstudent.tumblr.com/post/147755729815

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016

4 svar på ”Ramaskri”

Tänkte också gå till Mindepartementet i morgon. Vi kanske ses där? Har de nåt cafe där?

Jag siktar på att vara där cirka kl 12, då får jag min slöa förmiddag och ja, de har ett café. Vore ju kul att ses.

Då ses vi, men några sketches har det inte blivit. Än. 🙂 Har varit för varmt för att sätta sig och skissa (skyller jag på).

Stängt för kommentering.