Kategorier
Stockholm

Uppehåll?

Störtskur trots att väderapparna säger ”uppehåll”. Försöker passa på i en paus att hinna ner till Coop och tillbaka men när jag är på väg hem börjar det strila igen. Försöker vänta ut ovädret men ser ingen ljusning och beger mig hemåt. Det är ju ändå varmt. Läser på fejan att andra delar av Stockholm inte fått en droppe.

Noterar att små bruna stenar plötsligt har ben och hoppar undan när jag kommer.

bärn-färjan

Strax Djurgården-Sundsvall, dags att börja vinna så vi inte gör Bajen sällskap ner till superettan. Om vi torskar mot lag som senast J södra och eventuellt Sundsvall i kväll, vilka lag ska vi då slå? Snart läge för både Nanne och Pelle att tjacka spikskor och listigt dra iväg?

Edit: Läge!

En bra länk.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016