Kategorier
Berlin Stockholm

Idéer för en måndag

Rörelsedetektorn på dagiset 200 meter bort ger utslag och det piper ett bra tag. Kan lika gärna varit en anställd som missat avstängningen av larmet. Strax ger sig ett billarm tillkänna och morgonen kulminerar med ett par utryckningsfordon borta på Mensätraleden. Tornseglarna svirrar förbi sovrumsfönstret och då är det fortfarande sommar.

Regn close-up

Har att göra i dag, behöver byta passepartout till en av 30×30-ramarna. Har några andra idéer också men vi får se vad jag gör av dem. Ska försöka komma ihåg att det är sista semesterveckan. Ringde BGA, rambutiken, och beställde passepartout. I morgon eftermiddag, trodde passepartoutsnidaren att jag skulle kunna hämta dem i butiken.

Och berlinboken. Såg att det funkar att göra den med den version av Indesign jag redan har. Det såg jag inte senast jag var inne och ville göra bok på Blurb. Onödigt då att skaffa CC-versionen och slanta upp nästan 300:- i månaden.

Prideveckan startar.

#liebefüralle-

http://transistoradio.tumblr.com/post/147902240200/darksilenceinsuburbia-liz-brizzi-steel-mecca

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016