Kategorier
Berlin Stockholm

Va, är det OS?

Vet inte hur mycket OS jag kommer att se. Har inte kollat, men en hel del verkar ske mitt i natten svensk tid. Svenska OS-truppens kläder fick välförtjänt tummen ner av många. Brukar inte bry mig, men det här var riktigt fult. Dopningen och korruptionen gör mig inte mer benägen att följa detta mastodontevenemang, detta gigantiska slöseri med pengar som kunde gått till till exempel fattigdomsbekämpning, utbildning, sjukvård etc.

Förtroendet för Riksrevisionen är allvarligt skadat, efter att DN avslöjat en besvärande vänskapskorruption. Nu även för Konstitutionsutskottet vars granskning av riksrevisorerna inte ledde till annat än kritik. Kompisars kompisar?

Två-gummor

Har för mycket att göra här hemma för att orka åka in till stan. Passepartouterna behöver jag inte för tillfället så de kan vänta.

http://impermanent-art.tumblr.com/post/148509493216/state-of-mind-detail-of-a-timokamura-wall-at

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016