Kategorier
Stockholm

Nackad och sumpad

Läser att ”Jag är tokig i Säter” inte fick godkänt som kommunslogan. Säter är kanske mest känd för sin fasta paviljong, den rättspsykiatriska kliniken med fängelse. Själv bor jag i Nacka, lanserar härmed ”Jag vill bli nackad i Nacka”, Sundbybergsborna kan få ”Jag är sumpad i Sumpan”. Inte roligt? Nähä! ”Jag vill ligga i Kista”? Inte? ”Ingen kan säga nej till Hjo!” ”Här är gudagott att Vara!” Okej, jag slutar.

Slussen-trasigt-fönster

Fick till en fin söndagsutflykt. Vet inte hur det gick till, brukar ju föredra soffan. Nu ville jag bilda mig en egen uppfattning om Djurgårdens nye tränare så jag begav mig ut till dan-före-match-träningen på Kaknäs. Fick ingen wow-känsla, han gapar mycket. Och jag såg ingen direkt glädje hos spelarna heller. Hoppas laget får med sig resultaten i höst och en ny, bra tränare till nästa säsong. Jag tror på positiv förstärkning och uppmuntran, tillsammans med tydliga krav.

Djurgårdsdusch- Djurgårdsspelare-bevattning

Ägnade slussenrivningen uppmärksamhet både på dit- och hemväg. Gula trappan är nu ersatt av en tillfällig i stål.

Slussen-nya-trappan-ned-yjejer

Det går att ta bilder i den också, grymt blänk i stålet. Men den gula trappan…

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016