Kategorier
Stockholm

Rombastiskt

Bokklubbar! Fick två böcker från Bakhåll vars kärntrupp jag är medlem i: Fjodor Dostojevskis Netka Nezvanova och Anita Desais Dagens klara ljus. Återstår att se om de någonsin blir lästa. Har lite svårt för Dostojevski utan att ha läst särskilt mycket av honom. Får ge honom en ny chans. Nån gång.

Man-trappa-kvadrat

Workshopen nästa lördag utgår från Hantverkargatan på Kungsholmen. Ska kanske åka dit och reka bra fotoplatser. Om det nu är någon idé innan jag vet vad det hela går ut på.

Funderar, man kanske ska flytta till Berlin som pensionär. Som Jan och Gustaf. Billigare, påstår Jan. Och socialt blir det ju ingen jätteskillnad. Får hanka mig fram på engelska och öva min knackiga tyska.

http://photozalman.tumblr.com/post/148485575959/photographer-and-cyclist-by-zalman-shklyar-via

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016

4 svar på ”Rombastiskt”

Bilden har verkligen någonting scenaktigt med den svarta bakgrunden.

Ursäkta bristen på finkänsla men som 60-plussare ska man nog ha en bra koll på den biologiska klockan om livet i Tyskland ska vara billigare. Så fort man inte klarar sig helt själv längre blir livet rejält mycket dyrare än i Sverige. Den svenska välfärden för äldre slår den tyska med hästlängder.

Stängt för kommentering.