Kategorier
Stockholm

Det börjar hösta till sig

Det börjar hösta till sig och det är jacka på när man åker till jobbet. Fördelen är en skönare sovrumstemperatur även om jag sovit oväntat bra även då det varit varmt.

Men snart kommer det eländiga mörkret!

Slussen-nya-trappan-ned-man-close

Snart helg och dags att göra planer. Har passepartouter att hämta, som jag inte har något akut behov av. Men jag har beställt dem så jag får masa mig dit.

Sen som sagt, ta en titt på lokaliteterna för nästa lördags work shop. Fundera lite på Kungsholmen och gatufoto. Vill ju köra mitt stuk. Sen ligger ju Djurgår´n boxning där på en tvärgata. Kanske skulle titta in där igen, det var ett tag sen.

Har spelat på Lotto, två rader i veckan, plus joker i flera år nu och väntar fortfarande på högvinsten som garanterar en ekonomiskt trygg ålderdom. Vann visserligen ovanligt mycket i lördags, 41:-, men det motsvarar bara två Aftonblad, eller ett AB plus en Magnum Classic. Med en spänn över.

http://oldnewyork.tumblr.com/post/148744845873/kvetchlandia-martha-cooper-untitled-new

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016