Kategorier
Stockholm

Slussenbevakning

Helgens slussenbevakning avklarad. Ska försöka hänga i och plåta både rivning och nybyggnad. Men det gäller att orka, det är många år det handlar om. Jag åker ju förbi där varje dag, på väg till eller från jobbet så några år till bör jag klara av.

Premier League har startat och nu blir det massor av fotboll under helgerna. Tre matcher i går. I dag spelar Zlatan och Man Utd, efter det är det Arsenal mot Liverpool ungefär samtidigt som Djurgården möter Elfsborg. Den ena ses på teven den andra på MacBooken.
Slussen-trappan-extra-nylle

Regn utlovas till mitt på dagen så jag stannar inne och fixar med scheman och andra jobbrelaterade saker. När jag tittar ut skiner solen. Som det kan bli.

 

http://the-night-picture-collector.tumblr.com/post/148886721761/last-picture-show-dorothea-lange-grapes-of

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016