Kategorier
Stockholm

Smell the roses

“Women show men beauty in things beyond their ambitions. Women tell men to stop and smell the roses.”
 Criss Jami

I går när jag var på väg hem från bussen hände det faktiskt, det som beskrivs i citatet ovan. När jag kommer till Ormingeskolans parkering står där en kvinna och luktar på rosorna. ”Åh, som de doftar”, säger hon. ”Jag måste stanna här en stund”. ”De doftar ända hit”, säger jag, ”och tidigare på sommaren doftar smultronschersminen underbart”. Hon hummar medhåll och sniffar en sista gång, ”jag måste försöka få med mig den här doften en bit på vägen”.

Slussen-nya-trappan-ned-tjejer-2

Lägger upp en plan innan jag åker in. Kollar runt på Slussen för att se om jag hittar nya vinklar och nyriven betong som gör sig i bild. Tar mig sen till Nedre Folkungagatan och plockar till sist upp mina passepartouter.

Hem till premiären av Premier League, om jag hittar Viasat premium på teven. Annars tror jag det funkar på datorn.
 

http://www.worldsp.co/post/148840642682/aliveisthecity-times-square-nofilter

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016