Kategorier
Stockholm

Workshop eller pork chop

Fick veta jag lockat tillräckligt många elever till mitt ämne för elevens val: ”Modern konst = konstig konst?” Visst är det kul?! Har två veckor på mig att planera 4×7 tillfällen, det vill säga fyra olika grupper och sju timmar per grupp. Vill främst att de ska skapa av glädje och att de ska våga experimentera utan prestationsångest.

Kommer kanske att visa dem den här bilden, som mest ser ut som ett papper någon har provat pennor på.

http://antelucanhourglass.tumblr.com/post/149400021992

Är nyfiken på vilken feedback jag kommer att få på mina insända bilder. Hoppas jag skickade dem till rätt mejladress.

Planket i morgon. Ska bli kul att morsa på Tommi Linna. Ska se om han kan gissa att det är jag. Ska boka New York i helgen, för en vecka i slutet av april, 22 – 29/4. Skulle vara kul att unna sig en workshop även där. Eller om det blir en pork chop.

white-tee

Fick sms från min kommun där jag uppmanas att koka dricksvattnet då preliminära provar visar att vattnet kan vara otjänligt som dricksvatten. Få se om jag kommer ihåg det eller om jag för tillbringa helgen på den vita porslinssolen.

Det pågår ju en tattoo-mässa i Münchenbryggeriet. Får se om jag orkar ta mig dit. Halva entrén på söndag om man är över 60 bast. Äntligen ett plus att vara gammal 🙂 Är egentligen inte riktig min bag att fota sån´t men man kan ju ändra sig. Och lite utmaning blir det ju samtidigt.

http://istumbled-upon.tumblr.com/post/149470990034/446i-shadows-httpgooglsmz4tm

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016