Kategorier
Stockholm

Stockholmsplanket 2016

Åker in till Lilla Mejtens gränd och årets version av fotoutställningen Planket. Roligast är nog alla man träffar. Får ett glas rosé hos Jimmy, presenterar mig för Görel, Swedish Street Photography på Fejan, snackar lite med Magnus Fröderberg, surrar med Ola Billmont. Morsar på Krister K. och på Bengan, träffar Lena N för första gången på jättelänge. Söker upp Tommi Linnas 80 cm plank och frågar honom var bilderna är tagna och han förklarar snällt. Sen presenterar jag mig, ”din tjuv”, säger en lurad Tommi. Snackar länge och väl och tar till sist en öl på Katarina ölcafé. Morsar på Hanna som kommer cyklande. Just som jag ska gå stoppas jag av Nina, en gammal arbetskamrat i många fina år.

böjd-gestalt-planket
En ganska typisk Matti-bild, om jag får säga det själv.

Perfekt sen med tre poäng mot Gefle!

http://hauntedbystorytelling.tumblr.com/post/149517546027/irina-savateeva-hi-on-500px

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016

2 svar på ”Stockholmsplanket 2016”

Stängt för kommentering.