Kategorier
Stockholm

Vernissagelördag med åskregn

Skurarna avlöste varandra men var ganska korta och lätta, på och av med jackan bara. Galleri Alex och Cato Leins vernissage av utställningen Black Soil – a journey through Poland blev först ut i går. Finfina svartvita bilder.

Galler,-fönster

Knallade bort till Södra station och tog pendeln nertill Huddinge. Från stationen gps-ade jag mig tjugo minuter bort till Polluxvägen och en ambitiös fotoutställning i Frickens villaträdgård. Flera av mina fotobekanta hängde, Affe, Malin, Krister, Hanna bland andra. Musik och poesi, fika bord och bar. Härlig idé! Malin fick mycket beröm för sina bilder och det ska hon ha!

6-entré-Kim

Tunga, grå moln tornade upp sig och när jag hunnit nån kilometer på min väg tillbaka mot Huddingestation vräkte en åskskur ner allt den hade på mig och jag blir dyngsur från midjan och ner. Oskönt var bara förnamnet och jag stod upp hela resan.

VIARELLI-

Dagens planering är inte klar. Finns lite mer att titta på, som World Press Photo på Kulturhuset. Samtidigt har jag Elevens Val att planera och ett veckobrev att göra klart och skicka ut.

På fredagkvällen stördes jag av ett högljutt knallande. Först enstaka smällar, sen smatter. Det lät som automateld och som om det var nära. Fick förklaringen nu på morgonen:

Många oroliga stockholmare har under kvällen ringt 112 om höga smällar i Stockholm.

– Det är fyrverkeri i samband med ett stort bröllop på Grand hotel, säger Hans Karlberg på SOS Alarm.

http://transistoradio.tumblr.com/post/149892158425/the60sbazaar-image-from-the-1968-pirelli

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016