Kategorier
Stockholm

Up and coming

Är inne i en kreativ period, känner jag. Gott mod och bra självförtroende, även om det inte speglar sig i bra statistik eller hejarop nånstans. Workshopen gjorde säkert sitt till, om än resultatet där och då inte var till 100 % tillfredsställande. Har fått med två bilder i kurerade gruppen Svenskt Gatufoto, det är ju en uppåtpuff.

Slussenrivningen och -ombyggnaden ger mig många motiv och annars finns det alltid detaljer, gatukonst, speglingar med mera att hålla ögonen öppna för.

I veckan kör jag igång Eleven Val, som sagt. Modern konst – lika med konstig konst? Räknar med att det ska bli inspirerade för både eleverna och för mig själv.

Prickigt-i-rulltrappan

Springer på en hel del events, tack vare Facebook. Annars skulle jag inte ha koll på dem. En del kan jag ta efter jobbet, till och med måste om jag vill närvara vid vernissagen. På torsdag kilar jag in på Eken. Hinner kolla av de senaste blottade armeringsjärnen på Slussen innan.

Facebook har sina sidor, de bra är den snabba kommunikationen med de få vänner och bekanta man har, info om intressanta evenemang och sajter och att kunna visa sina bilder för en potentiellt stor publik. Till de negativa är väl att några bekanta redovisar åsikter och delar sidor som är tvärtemot vad jag står för.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016