Kategorier
Stockholm

Produktiv

Eric Kim är en produktiv rackare, många videos och nyhetsbrev från honom landar i min mejllåda. För närvarande är han i Vietnam. Kollar på några you tube-videos med gatufototips, blir faktiskt lite inspirerad och det kittlar till i New York-tarmen.

Har flera grejer att åtgärda egentligen (fler än viasat premium). Mejlen kommer till exempel inte som de ska utan jag får en varningstriangel med utropstecken i allt som oftast, innebärande att det inte går att ta emot mejl för stunden. Misstänker att det är dålig kapacitet på linan in och att när många är ute på nätet samtidigt så får inte alla och allt plats. Har egentligen ingen aning. Får mejla Glocalnet och fråga, helt enkelt.

kvinna-trappa-lussen

Facebook är väl på det hela taget kul, jag får kännedom om event att gå på som jag inte skulle fått annars. Men det är svårt att ladda upp bilder till mina album där. Det funkar en gång på tio, övriga nio gånger kan jag inte öppna albumen utan kommer till en felsida. Irriterande!

Svar från ComHem, gör en ny kanalsökning. Ska kolla hur jag gör och om det hjälper. Hittar inget som heter kanalsökning, men autoscanning men till det krävs en pinkod som jag får leta efter när jag orkar.

 

http://jeff-henane.tumblr.com/post/140927373054

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016