Kategorier
Stockholm

No feedback yet

Bra fotboll i går, först Manchester-derbyt där det främst var City som stod för godbitarna. Och då jag inte gillar Mourinho ett dugg gör det inget att Man U torskade. Sist ut var Jürgen Klopps Liverpool mot mästarna Leicester. Kross med 4-1 efter en underbar match av Pool. På fredag möts mina två favoritlag i Premier League, Liverpool och Chelsea.

Ser matcherna på Viaplay på MacBooken, hittar inte kanalen på teven. Försöker mejla Viasat, som tyvärr inte känner igen min mejladress. Kommer på att det nog är Comhem jag ska vända mig till. Får veta vilka kanaler viasat premium-matcherna sänds på och konstaterar att de inte finns på min teve.

Ingen feedback än, fattar inte, det är ju bara att ta fram sågen 🙂 Jag är lite nyfiken på vad de tycker om min fantastiska popcornbild.

tre-pers-spegel

Fick för mig att World Press Photo ställdes ut på Kulturhuset men det är visst i Gallerian. Får se om jag åker in och letar. Såg inget av det när jag var på Clas O i tisdags. Sannolikheten är stor för att det istället blir ännu en vilodag. Som sagt, kommande vecka kan bli tuff.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016