Kategorier
Stockholm

Anton Corbijn, Jan Håfström, jag?

Hur mycket orkar jag med i dag? Behöver klippa mig, och var i alla fall i går kväll sugen på att åka in och jaga gatufoto. Det brukar kunna kännas annorlunda när jag vaknat.

Det är en bokrelease på nåt galleri, Jan Håfström, som kanske kunde vara kul att bevista. Anton Corbijn på Fotografiska?

pil-slussen-stockholm

Sädesärlorna är fortfarande kvar, är väl värmen. Värmen, ska man vara glad eller förfasas över klimatförändringen?

Senaste från Street Meet X-arrangörerna: ”Kära vänner! Under dagen kommer vi tillsammans med FUJI rösta fram en vinnarbild från vår workshop. Och den bilden kommer att ge sin fotograf en FUJI X70. Den ultimata gatufotokameran.” Tror inte att de är SÅÅ förtjusta i min pop corn-bild att den förlänar mig en ny kamera.

 

http://undr.tumblr.com/post/150431646692/andré-kertész-detroit-1957

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016