Kategorier
Stockholm

Friday morning, Slussen Stockholm

Lyckades knuffa iväg mig själv in till stan. Kollade Anton Corbijns fantastiska artistporträtt och jag skulle gissa att Corbijn varit en förebild för Johan Bergmark. Tycker båda har gemensamt att de använder sig av miljön för att gestalta den typ av artist och musik det gäller.

Rotade runt i Slussen en stund innan jag åkte hem. Mitt-på-dagenljus är annat en morgon- respektive eftermiddagsljus.

Fixade sen klippningen och det blev åter snuskigt kort. Jisses!

slussenmorgon-16-9-2016

Bokade Berlin för vecka 9. Kom undan med 9 500:- för lördag till söndag, inklusive frukost. SAS har en 70-år-kampanj med extremt billiga priser men då får man åka obekväma tider och via Köpenhamn. Så det blev allt dyrare när jag korrigerade det. Det smäller i NY: ”Explosionen inträffade på West 23rd Street, mellan sjätte och sjunde avenyn i stadsdelen Chelsea.” Ganska nära där jag ska bo på West 35th Street.

Som väntat vann jag inte någon Fuji-kamera med min popcornbild, den gick istället välförtjänt till Helene Spjuth.

 

http://platmonde.tumblr.com/post/150524026348/undr-george-tice-car-for-sale-paterson-nj

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016