Kategorier
Stockholm

Some symmetry

Ägnar söndagen åt kontemplation och eftertanke (läs: latar mig). Funderar en kort stund om jag verkligen behöver gå ut över huvud taget. Konstaterar att jag överlever om jag stannar inomhus. Mycket läsning i DN.

Beställer en bok, ”Svindel. Känslor” av W G Sebald. Tror det var den författaren Tommi Linna frågade om jag läst. Snart har jag det. Har annars läsning så det räcker.

Watford – Man U redan kl 13, Djurgår´n mot MFF till kvällen. Har ännu inte gjort något åt avsaknaden av Viasat Premium i min teve. Kanske inte är så viktigt då. Och bilden är bättre på MacBooken. Ser även Djurgår´n på MacBooken. När jag tittar ut efter den matchen är himlen underbart blårandig.

symmetry-slussen-stockholm

Tv resor under våren bokade och klara. Får gneta ihop till en sommarvecka nånstans.

För det mesta brukar frisyren efter en klippning gå att ordna till efter en hårtvätt men i det senaste fallet är det tvärtom. En massa stubb som pekar rakt upp lite varstans på skulten. Avantgarde!

Ny vecka, nytt Elevens Val-pass. Hittar ett citat som jag ska ta med:

I begin with an idea, and then it becomes something else.
Pablo Picasso
Ha kul, låt det bli vad det blir, typ.
http://roy-rozanski-photography.tumblr.com/post/150546828090/jaffa-israel-roy-rozanski-2016-fujifilm-x-t1

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016