Kategorier
Stockholm

Eighteen stations

Ställde mig i den långa kön som nedanför insläppet klockan 17 ringlade lång på Kulturhusets plan 3. När Patti Smith´s ”Eighteen stations” sen öppnade var jag strax inne. Små polaroidbilder, massor av folk. ingen idealisk miljö för att betrakta punkikonens fotografi. Funderar på om hennes bok ”M train” (2015) är värt en läsning, ”Just kids” älskar jag.

kulturhuset-bio

kulturhuset-kvinnoportratt-lila-har

På tal om böcker så fick jag just i brevlådan W G Sebalds ”Svindel. Känslor”. I ett kort halvvaket ögonblick kom namnet Walter Benjamin fram ur hjärngömmorna som ett tecken på att jag nog ska köpa hans bok ”Passagarbetet” också. Sen vore det ju bra om de blev lästa också.

I morgon är det lördag igen. Vad göra av det?

 

http://1suitcase.tumblr.com/post/150823738576/hauntedbystorytelling-nina-leen-young-man

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016