Kategorier
Stockholm

Duktig i tre minuter

Hinner känna mig duktig i cirka tre minuter.  Har haft problem med mitt interna nätverk vilket yttrat sig i att det inte gått att skriva ut. Googlar på lite grejer, det behövdes en uppdatering och plötsligt rasslar skrivaren till och utskriftkön töms. Enligt nätverksrutan återstår dock en sak att fixas och jag googlar på det också och utför åtgärden. Och nu är jag tillbaka på ruta noll, det går inte att skriva ut. Testar att återställa senaste åtgärden. Då går det att skriva ut men en gul lampa indikerar fel. Men så får det vara.

I USA rusar man till vapenaffärerna inför valet!

Tog de första personalporträtten i går. Fick lite svårt med vitbalansen, kanske, då jag plåtade i takarmaturljus. Tror dock att det duger för hemsidan. De får vad de betalar för, och de betalar ju inget extra för detta.

t-banegaller-slussen

Thank God it´s Friday, säger de ju däröver. Jag brukar vänta med det tills arbetsdagen är över. Brukar inte vara så mycket att tacka Gud för innan.

Lördagen innehåller ett besök på GK, så mycket vet jag.

http://andrescanal.tumblr.com/post/152686707331/andrés-cañal

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016