Kategorier
Stockholm

”Rött hjärta och blå börs”

”Rött hjärta och blå börs”, läser jag från bussen. Nån har med hjälp av plastmuggar i ett gunnebostängsel sammanfattat politiken.

Ser att säkerhetskontrollen av resenärer till USA nu ska ske redan vid avresan från Arlanda. Får se om de hinner komma igång tills jag ska åka i april. Nackdelen är väl att man måste vara på plats i god tid.

Bat Out of Hell, den 39 år gamla Meat Loaf-hitten, brakar ut från min Spotify-lista och när jag slår up DN:s kulturdel läser jag att snubben kommit ut med ett nytt album. Nån slags sammanträffande är det ju.

smart-phone-hands-profile-farjan

Har det rätt kallt i mitt sovrum, sover som bäst då. Dags att byta bäddmadrass, tycker en tillverkare i en annons. Håller med och tittar på hemsidan. Vill dock veta mer om leveransen, har ingen lust att ta ledigt en hel dag för att passa den.

Skön låt, finns tyvärr inte på Spotify.

Galleri Kontrast nästa!

http://www.worldsp.co/post/152732399979/brasilia-brazil-south-america-2016-by-brutas

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016