Kategorier
Stockholm

Snö över Harmageddon

Snön föll över Harmageddon igår, och det onda vann, åtminstone USA. Här hemma lyckades jag ta mig till jobbet, när jag skulle hem var samtliga bussar inställda. Men det var det ingen som upplyste om. En i busskön tog reda på det själv och då återstod att slira en lika dryg som hal kilometer till lokaltågstationen, åka fem stationer och sen pulsa hem 75 minuter i modd. Vid Skurubron stod några barmhärtiga samariter och bjud på kaffe och choklad!

I dag tog det dubbla tiden till jobbet och i ett huj hem. Gör det svårt att veta vad jag ska tro om morgondagens jobbresa.

man-busshpl

Veckan förutspås sluta i sol och det kan kanske bli lite fina slussenbilder med snö därtill.

http://milanotre.tumblr.com/post/152964936796/reflection-vienna-kärntnerstraße

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016